Mönsterbetong

Platsgjuten Markbetong är framtidens markbeläggning. Den är slitstark och minimerar risken för sättningar. Man slipper ogräset och formsättningen är flexibel. Den enda begränsningen i färg och form är din fantasi!

Betong

En av våra specialområden är betong. Vi utför alla typer av betongkonstruktioner. Vi utför ofta större betongentreprenader men vi hjälper gärna till med en enkel villagrund.

Golv

Player AB är ett certifierat Weber-golvföretag. Vi lägger allt från industrigolv till designgolv. Vi agerar ofta underentreprenör åt andra företag och levererar helt färdiga golv. Denna typen av golv har blivit väldigt populär i inredningsmagasin.

Balkong

Vid arbeten med balkonger är det extra viktigt med en gedigen erfarenhet av betong och armering. Vi utför renovering, förstoring och nybyggnation av balkonger.

plattsättning

För dig som kund är det en trygghet att välja ett auktoriserat PER-företag. Det innebär att våra medarbetare har genomgått en speciell utbildning kring våtrum och plattsättning. Denna omfattar ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö.

Bygg

Klassiska bygg och snickeriarbeten har alltid varit en viktig del av vår verksamhet. Inte minst vid byggandet av avancerade och komplicerade gjutformar visar sig den höga kompetensen hos våra medarbetare. Vi utför både nybyggnationer och om och tillbyggnader.